TÜRES Şube Başkanlığı'na Mehmet Sembol Atandı

Tüm Restoranlar ve Turizmciler Derneği (TÜRES) Şanlıurfa Şube Başkanlığına Genç İş Adamı Mehmet SEMBOL Getirildi.

Kültür Yayın: 01 Nisan 2024 - Pazartesi - Güncelleme: 01.04.2024 11:58:00
Editör - Ahmet ASLAN
Okuma Süresi: 57 sn.
Google News

TÜRES Şanlıurfa Şube Başkanı Mehmet SEMBOL yaptığı açıklamada; “TÜRES Şanlıurfa Şubesi olarak, Şanlıurfa’nın gastronomide hak ettiği yere gelmesine ön ayak olacağız

Bu durumu kurumsal olarak hayata geçireceğiz ve Şanlıurfa’nın yemek kültürünün uluslararası markalaşması için tüm paydaşlarımızla ortak hareket edeceğiz.

TÜRES Şanlıurfa Şubesi başkanı Mehmet SEMBOL esnaflarımızı sorunlarını en kısa zaman içerisinde dinleyip Şanlıurfa'nın yemek kültürünün tanıtımı konusunda gerekli çalışmalarımızı ivedi şekilde yapacağız.” diye konuştu.

 Türk Mutfak dünyasına ahilik penceresinden bakarak bu köklü kültürü tanıtmayı, yaşatmayı ve ileriki nesillere taşımayı amaçlıyor. Bu amaçlar doğrultusunda TÜRES yeme - içme pazarında dünya markalarının oluşturulması, dünya Gastronomi pazarından daha çok pay alınması ve ülkemize gelir kazandırılması konusunda birçok çalışma yürütmektedir. Bugün lokanta ve restoranlar başta olmak üzere gıda sektöründe markalaşmış birçok kuruluş TÜRES’in üyesidir.

 

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.