Spot Pazarı Esnafından Başkan Beyazgül'e "Ustalık Döneminiz Hayırlı Olsun"

Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül, Spot Pazarı esnafını ziyaret etti. 31 Mart Yerel Seçimleri için destek isteyen Başkan Beyazgül’e biz sadece bugün değil her zaman yanındayız mesajı geldi.

Siyaset Yayın: 27 Mart 2024 - Çarşamba - Güncelleme: 27.03.2024 09:40:00
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
Google News
Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı ve Başkan Adayı Zeynel Abidin Beyazgül, Milletvekili Abdurrahim Dusak, Haliliye İlçe Başkanı Mustafa Bağmancı ve Beyaz Eşyacılar Odası Başkanı İbrahim Karakaş ile beraber Spot Pazarı esnafını ziyaret ederek işlerinde kolaylıklar ve hayırlı kazançlar diledi.
Esnafları tek tek dolaşan ve talep ve önerilerini dinleyen Başkan Beyazgül, gelen taleplerin anında çözülmesi için ilgili daire başkanına talimat verdi. Esnafların Ramazan Ayı’nı da tebrik eden Başkan Beyazgül,  yaklaşan yerel seçimler öncesi bölge esnaflarının desteklerini beklediklerini söyledi.
Spot Pazarı esnafı da Başkan Beyazgül’e sadece bugün değil her zaman sizin yanınızdayız diyerek 31 Mart’ta sizin kazanmanız için elimizden gelenin fazlasını yapacağız dediler. Bölgeden araçlarıyla hareket eden bazı vatandaşlar da Başkan Beyazgül’e Baş tacısın Başkanım diye seslenerek destek verdiler.
Samimiyetin Adı İstikrarın Adayı Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül de destekleri için spot pazarı esnafına teşekkür ederek 31 Mart’ta alacağımız güzel bir oy oranıyla Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’a Şanlıurfa’nın Türkiye Yüzyılı’nın parlayan yıldızı olmaya hazır olduğunun mesajını güçlü bir şekilde verelim inşallah dedi.
Ziyaretleri sırasında girdiği hemen her iş yerinde çocukları çeşitli oyuncaklarla sevindiren Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanına ziyaretleri sırasında Milletvekili Abdurrahim Dusak, Haliliye İlçe Başkanı Mustafa Bağmancı ve Beyaz Eşyacılar Odası Başkanı İbrahim Karakaş da eşlik ettiler.
 
 
 
 
#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.