Şanlıurfa’da dev operasyon: 216 tutuklama

Şanlıurfa merkez ve ilçelerinde zehir tacirlerine geçit verilmiyor. Uyuşturucu satıcılarına düzenlenen operasyonlarda 216 şüpheli tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Asayiş Yayın: 22 Nisan 2024 - Pazartesi - Güncelleme: 22.04.2024 09:52:00
Editör -
Okuma Süresi: 44 sn.
Google News
Şanlıurfa İl Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekiplerince Uyuşturucu satıcılarına yönelik son 110 günde birçok adrese başarılı operasyonlar düzenledi. Polis ekiplerince adres ve şahıslarda yapılan aramalarda 254 kilogram 24 gram uyuşturucu madde ve 10 bin 961 adet uyuşturucu hap ele geçirildi.
Sokak satıları ile uyuşturucu ve uyarısı madde ticareti yapan 365 şüpheli şahsa işlem yapıldı. Öte yandan Kullanmak için uyuşturucu/ uyarısı madde satın almak kabul etmek ve bulundurmak suçundan 1228 şüpheli hakkında işlem yapıldı. Polis ekipleri, gözaltına aldıkları 216 şüpheli çıkarıldıkları mahkeme sonucunda tutuklanarak cezaevine gönderildi.
#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.