Şanlıurfa'da dar gelirli aileler müjde: Evler teslim edildi

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi tarafından maddi durumu yetersiz ve kimsesi olmayan ailelere destek olmak amacıyla yaptırılan Sosyal Konutlar hak sahiplerine düzenlenen törenle teslim edildi.

Siyaset Yayın: 19 Mart 2024 - Salı - Güncelleme: 19.03.2024 20:33:00
Editör - Ahmet ASLAN
Okuma Süresi: 2 dk.
Google News
Şanlıurfa'da sosyal belediyecilik anlayışıyla Büyükşehir Belediye Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül'ün talimatıyla yaptırılan toplamda 18 dairenin yer aldığı projede, 1+1 ve 2+1 konutlar düzenlenen törenle hak sahiplerine verildi. Haliliye ilçesi Sırrın Mahallesinde düzenlenen anahtar teslim törenine, TBMM Başkanvekili ve AK Parti Şanlıurfa Milletvekili Bekir Bozdağ, Büyükşehir Belediye Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül,AK Parti il başkanı Ali İhsan Delioğlu, AK Parti Milletvekili Mehmet Ali Cevheri, İbrahim Halil Eyyüpoğlu, AK Parti MKYK üyesi Mehmet Ali Kurt, AK Parti Kadın kolları Başkanı Demet Saatçi Güven vatandaşlar ve hak sahibi aileler katıldı. “HALKIMIZ BİZİM BAŞIMIZIN TACI, BEREKETİMİZ” Hangi eve gittiysem Cumhurbaşkanımıza dua ettiklerini söyleyen Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül, “Çoğu evde anneler çocuklarına Cumhurbaşkanımıza oy vermezseniz hakkımı helal etmem dediklerini gördüm. Çünkü Cumhurbaşkanımızda halkın yanında ben, vekillerimiz olmak üzere hepimiz halkımızın yanındayız, şöyle bir duyum altım çamaşır makinesi, buzdolabı dağıtırken fotoğraf çekiyormuşuz neyin fotoğrafını çekmişiz ya biz bunları halkımıza dağıtıyoruz. Halkımız bizim başımızın tacı, bereketimiz, kadınlarımız bizim hazinemiz” dedi “AK PARTİ ÖNEMLİ REFORMLARA İMZA ATMIŞTIR” Siyasetin insanlar yararına olması gerektiğini söyleyen Ak Parti Şanlıurfa Milletvekili TBMM Başkanvekili Bekir Bozdağ, “İnsanların hayrına, yararına olan her iş için öncelik etmek, koşmak ve koşuşturmak dertlere derman olmaktır siyaset. AK parti kurulduğu günden bugüne kadar sosyal devlet ilkesi çerçevesinde önemli reformlara imza atmıştır. Biz bu ülkenin insanların arasındaki uçurumları ortadan kaldırdık zengin, fakir, eğitimde eğitimsiz, sınıflandırma içerisinde her şeyi kaldırdık” şeklinde konuştu.
#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.