Baysal, "Şanlıurfa'nın 10 Yılı Heba Olmasın Diye Zeynel Başkanı Destekliyoruz"

Gelecek Partisi, 31 Mart Yerel Seçimlerine sayılı günler kala gün kala Şanlıurfa'da AK Parti Adayı Şanlıurfa Belediye Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül’ü destekleme kararı aldı.

Siyaset Yayın: 23 Mart 2024 - Cumartesi - Güncelleme: 23.03.2024 19:22:00
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
Google News
Gelecek Partisi, 31 Mart Yerel Seçimlerine sayılı günler kala gün kala Şanlıurfa'da AK Parti Adayı Şanlıurfa Belediye Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül’ü destekleme kararı aldı. Gelecek Partisi Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Ferit Çevik, Başkan Beyazgül lehine adaylıktan çekildiğini açıkladı. Çevre Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Mehmet Özhaseki ve TBMM Başkanvekili Bekir Bozdağ’ın da katıldığı bir toplantıya katılan Gelecek Partisi Şanlıurfa İl Başkanı Hidayet Baysal ve yönetimi, yerel yönetimler seçimlerinde AK kadrolara vereceklerini ifade etmişlerdi. Gelecek Partisi Şanlıurfa İl Başkanı Hidayet Baysal aldıkları bu kararın perde arkasını anlattı. Baysal Zeynel Abidin Beyazgül’ü, Şanlıurfa’nın bir 10 yılı daha heba olmasın diye destekliyoruz.” Açıklamasında bulundu. BAYSAL “ZEYNEL BAŞKANIN PROJELERİ ŞANLIURFA İÇİN ÇOK FAYDALI OLACAKTIR” Baysal açıklamasının devamında; “ Gelecek Partisi İl Başkanlığı olarak ve yönetimimiz olarak yapmış olduğumuz istişareler ve toplantılar sonucunda AK Parti Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül’ü destekleme kararı aldık. Bu kararı almamızın sebebi şehrimizin olumsuz yönde etkilenmemesi, daha önceki yıllarda şehrimiz bir 5 yıl kaybettiği zaman, bu bize 10 yıla mal oluyor. Zeynel Bey’in de kendisinin son gösterdiği projelerle ilimize faydası olacağını düşünerekten arkadaşlarımızla oturduk. Şehrimizi bir 10 yıl kaybetmek istemedik. O yüzden AK Parti Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül’ü destekleme kararı aldık. İnşallah memleketimize faydalı olacaktır.” Sözlerine yer verdi.
#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.