Başkan Ekinci'den Otogar Esnafına Ziyaret

Viranşehir Belediye Başkanı Salih Ekinci, Şehirlerarası otobüs terminalini ziyaret ederek, vatandaşlardan 31 Mart seçimleri için destek istedi.

Siyaset Yayın: 19 Mart 2024 - Salı - Güncelleme: 19.03.2024 20:20:00
Editör - Ahmet ASLAN
Okuma Süresi: 2 dk.
Google News
31 Mart mahalli idareler seçimlerinde Viranşehir’de yeniden AK Parti belediye başkanı adayı olarak gösterilen Viranşehir Belediye Başkanı Salih Ekinci, seçim çalışmalarını aralıksız sürdürüyor. Başkan Ekinci, seçim çalışmaları kapsamında Viranşehir- Mardin karayolu üzerinde bulunan şehirlerarası otobüs terminalini ziyaret ederek otogar esnafıyla bir araya geldi. Başkan Ekinci’ye otogar ziyaretinde AK Parti Viranşehir Gençlik Kolları Başkanı Şehmus Aydoğan, Belediye meclis üyesi adayları teşkilat üyeleri eşlik etti. Otogar esnafına ilçede gerçekleştirdikleri proje ve hizmetlerden bahseden Başkan Ekinci, esnafın talep ve önerilerini de dinledi. Viranşehir’de hizmetlerin istikrarlı bir şekilde devam etmesi için esnaf ve vatandaşlardan dua ve destek isteyen Başkan Ekinci, 31 Mart sonrası Viranşehir için yeni projelerle kalkınma ve gelişimin fazlasıyla hissedileceği bir döneme gireceklerini iletti. Otogar ziyaretiyle ilgili konuşan Başkan Salih Ekinci, Viranşehir’de gerçek belediyeciliğin devam etmesi ve istikrarlı bir şekilde hizmetlere erişim için 31 Mart seçimlerinin önemli olduğuna değinerek, “Otogar esnafımızın, yapılan ve bundan sonra yapılacak hizmetlerin bilincinde olduğunu gördük. Allah’ın izniyle esnaf ve vatandaşlarımızın destekleriyle seçimlerden güçlü bir şekilde çıkarak Viranşehir’in gelişimini sürdüreceğiz. Bizi güzel karşılayan, teveccühlerini ve desteklerini eksik etmeyen kıymetli otogar esnafımıza ve alışveriş için gelen vatandaşlarımıza çok teşekkür ediyorum. Onların duaları ve desteğiyle yeniden seçilip ilçemize hizmetimizi kaldığımız yerden sürdüreceğimize inanıyoruz” diye konuştu. Ziyaretten duydukları memnuniyeti dile getiren otogar esnafı ise, yeniden aday gösterilen Belediye Başkanı Salih Ekinci’ye seçim çalışmalarında başarılar diledi.
#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.