Başkan Canpolat, personeller ile iftarda bir araya geldi

Ramazan Ayı dolayısıyla Haliliye Belediyesi personelleri ile iftarda bir araya geldi. Haliliye Belediyesi personellerine hizmet ve emeklerinden dolayı teşekkür eden Başkan Canpolat “Elhamdülillah bugüne kadarki emekler ve hizmetler hep sizlerle oldu dedi

Siyaset Yayın: 25 Mart 2024 - Pazartesi - Güncelleme: 25.03.2024 22:31:00
Editör - Ahmet ASLAN
Okuma Süresi: 2 dk.
Google News
Haliliye Belediyesi personelleri iftar programında bir araya geldi.
 
Programa; Belediye Başkanı Mehmet Canpolat ve eşi Fethiye Canpolat, belediye başkan yardımcıları ile birim müdürleri ve çok sayıda personel katıldı. Tasavvuf dinletisinde gerçekleşen iftar programında konuşma yapan Başkan Mehmet Canpolat, “Emekler ve hizmetler hep sizlerle oldu” diyerek, personellere teşekkürlerini iletti. 
 
“Bu emeklerdir ki, şuan da hangi sokağa, mahalleye, caddeye merkez kırsal fark etmeksizin gitsek Haliliye Belediyemizin hizmetleriyle karşılaşıyoruz” diyen Başkan Mehmet Canpolat, şunları söyledi: “Çok kıymetli Haliliye Belediyemizin personelleri ve çalışma arkadaşlarım, rahmet ve ramazan ayında iftarda buluşma programımıza hoş geldiniz, şerefler verdiniz. Allah’a ne kadar şükür, hamd etsek azdır. 5 yıl boyunca hep birlikte el ele Haliliye’mize, Haliliye ilçemize karış karış her tarafa hizmet ettik. Bu hizmetin mutluluğunu yaşıyoruz. Diyor ya hani, tarlada izi olanın harmanda izi olur. Elhamdülillah bugüne kadar ki, emekler ve hizmetler hep sizlerle oldu. Hep beraber oldu, ben emeklerinizden dolayı sizlere teşekkür ediyorum. Bu emeklerdir ki, şuan da hangi sokağa, mahalleye, caddeye merkez kırsal fark etmeksizin gitsek Haliliye Belediyemizin hizmetleriyle karşılaşıyoruz. İnşallah önümüzdeki 5 yıllık sürece hep birlikte adım atacağız. 31 Mart’ta da hep beraber sizlerle yeniden Haliliye’mizin inşası ve imarı için el birliğiyle hareket edeceğiz. El birliğiyle Haliliye’mizi güzelleştireceğiz. 31 Mart’ta inşallah hep beraber Haliliye’mizi güzelleştirmeye bir ve beraber olmaya var mıyız? Hepinizi Allah’a emanet ediyorum, gazanız mübarek olsun.”
 
Başkan Canpolat’ın konuşmasının ardından okunan ezan ile birlikte iftar yapıldı. Program, toplu fotoğraf çekilmesiyle sona erdi.
 
#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.