Başkan Canpolat: Biz Hizmet İle Gönüllere Giriyoruz

aşkan Canpolat, “Biz hizmet ile ayakta duruyoruz, hizmet ile gönüllere giriyoruz. Urfa’da eser üstüne eser bıraktık, eser bıraka bıraka yolumuza devam ediyoruz” dedi.

Siyaset Yayın: 20 Mart 2024 - Çarşamba - Güncelleme: 20.03.2024 13:56:00
Editör -
Okuma Süresi: 5 dk.
Google News
Belediye Başkanı Mehmet Canpolat, seçim çalışmaları kapsamında merkez ve kırsal mahalle ziyaretlerini sürdürüyor.
Ev toplantıları ile mahalle sakinleriyle buluşan Başkan Mehmet Canpolat’a, Göktepe ve Kalecik Mahalleleri oldu. Göktepe Mahallesinde düzenlenen ev toplantısında Başkan Mehmet Canpolat’ın yanı sıra Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül, TBMM İdare Amiri ve Şanlıurfa Milletvekili İbrahim Eyyüpoğlu, Abdürrahim Dusak, Haliliye İlçe Başkanı Mustafa Bağmancı ve Milliyetçi Harekat Partisi Haliliye İlçe Başkanı Ali Demir ile mahalle muhtarları ve vatandaşlar katıldı.
Burada mahalle sakinlerine seslenen Başkan Mehmet Canpolat, merkez ve kırsal ayrımı yapmadan, hizmeti sokak sokak vatandaşlara ulaştırdıklarını ifade etti. Başkan Mehmet Canpolat, konuşmasında şu sözlere verdi: “Niyetler bir, niyetler samimi. Niyet nedir, hizmet, gönüllere girmek. Bizim samimiyetimiz ortada, niyetimiz ortada. Biz hizmetimizle birlikte ayakta duruyoruz, hizmetimizle birlikte gönüllere giriyoruz, hizmetimizle birlikte dudaklarda duaya dönüşüyoruz. Allah’a ne kadar hamdetsek azdır ama bu işin çimentosu, mayası sizlersiniz. İşimiz hizmet ama gücümüz de millet. İşimiz hizmet, gücümüz de Göktepe. Ne söz verdiysek, parkesiyle, asfaltıyla. Gerek Büyükşehir gerek Haliliye Belediyesi görevimizi yerine getirdik. Kısmet olursa gelecekte de, sadece Göktepe değil, bölgedeki tüm köylerimiz dahil olmak üzere taziye evi, asfaltımızı tamamlayacağız. Yine geldi 31 Mart, yine geldi bir sandık. Biz, Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın Urfa’daki ak neferleriyiz, halk hizmetkarlarıyız. Biz hizmet ile ayakta duruyoruz, hizmet ile gönüllere giriyoruz. Urfa’da eser üstüne eser bıraktık, eser bıraka bıraka yolumuza devam ediyoruz. Haliliye ilçemizi yarınlara, Mezopotamya’nın, Şanlıurfa’nın parlayan ilçesi olarak hareket ettirmek, yürütmek ve koşturmak bizim asli görevimizdir. Hangi sokakta, hangi caddede dolaşsak, 32 merkez mahalle ve 138 kırsal mahalle. Hepsini tek tek dolaşıyoruz. Teşkilatlarımız, vekillerimiz sizin gibi değerli dostlarımız arı gibi sokakta dolaşıyorlar, Her yerde bir eserimizi, elhamdülillah çok şükür görürsünüz.”
Başkan Mehmet Canpolat’ın Haliliye’ye sayısız eser bıraktığını ve bırakmaya devam edeceğini belirten TBMM İdare Amiri ve Şanlıurfa Milletvekili İbrahim Eyyüpoğlu, “5 yıl boyunca, çok kıymetli Mehmet Canpolat Başkanımız Haliliye’mizin 138 kırsal mahallemizin hepsinde, hiç şüphesiz ki sayısız hizmetleri ve sayısız eserleri oldu. Merkez 32 mahalleyi saymıyorum, onlarda bambaşka bir çalışması oldu. Yine sizlerin huzurunda, tekraren sizlerin oyuna, sizlerin desteğine tabiyiz. Diyoruz ki, 5 yıl boyunca bizler size hizmetkarlık ettik. İnşallah ben, şahsım Ankara’da sizlere hizmetkarlık edeceğim.  Burada, Mehmet Canpolat Başkanımı destekleyip, onu tekrardan 5 yıl boyunca hizmetkarlık yapacak ve sizlere sayısız eser verecektir Allah’ın izniyle diyorum” ifadelerine yer verdi.
Kalecik Mahallesinde düzenlenen toplantıda da büyük teveccühle karşılanan Başkan Mehmet Canpolat’a ise bu kez Genel Merkez Yerel Yönetimler Başkan Yardımcısı Mahmut Kaçar ve AK Parti MKYK Üyesi Mehmet Ali Kurt eşlik etti. Vatandaşlarla tek tek ilgilenen Başkan Mehmet Canpolat, “Yine sizlere hizmet yolunda 31 Mart’a yol alıyoruz” sözleriyle, 31 Mart Mahalli İdareler Yerel Seçimlerinde destek istedi.
Genel Merkez Yerel Yönetimler Başkan Yardımcısı Mahmut Kaçar ise, “5 yıl boyunca Mehmet Canpolat’ın millete hizmet ettiğine şahitlik etmiş bir arkadaşınızım. Gerçekten 5 yıldır ister ilçe merkezi olsun, ister kırsalı olsun, her gittiği yerde eser bırakan kardeşimiz. Biz de kendisine Allah razı olsun diyoruz. İnşallah önümüzdeki 5 yılda da, Mehmet Canpolat kardeşimiz Haliliye Belediyesinde, Zeynel Abidin Beyazgül de Büyükşehirde sizlere hizmet etmeye devam edecek” diye konuştu. 
AK Parti MKYK Üyesi Mehmet Ali Kurt da, “Cumhurbaşkanımızın tüm mitinglerde konuştuğu AK Parti Belediyeciliği, gerek hizmet eserleriyle, gerekse hizmet siyasetiyle rüştünü ispat etmiştir. Bu alanda da Mehmet Canpolat Başkanımız deneyime, tecrübeye sahip bir başkanımız. İkinci dönemde de bunu daha iyi yapacaktır” sözlerini kullandı.
Konuşmaların ardından çekilen hatıra fotoğraflarının ardından Başkan Mehmet Canpolat ve beraberindekiler bölgeden ayrıldı.
 
 
 
 
#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.