Başkan Canpolat: 31 Mart'ta inşallah birlik ve beraberliğimiz tescillenecek

Başkanı Mehmet Canpolat, “31 Mart günü inşallah sandıkta vereceğiniz destekle beraber yine, yeniden birliğimiz ve beraberliğimiz tekrar tescillenir. Sizlere güveniyoruz, sizlere inanıyoruz” dedi.

Siyaset Yayın: 24 Mart 2024 - Pazar - Güncelleme: 24.03.2024 11:25:00
Editör - Ahmet ASLAN
Okuma Süresi: 2 dk.
Google News
Haliliye Belediye Başkanı Mehmet Canpolat, Sebze ve Meyve Komisyoncuları, Şireci ve Kuruyemişçiler ile Spot Pazarı esnafıyla iftarda buluştu. Düzenlenen iftar programına Belediye Başkanı Mehmet Canpolat’ın yanı sıra; önceki dönem milletvekili İbrahim Halil Çelik, AK Parti Haliliye İlçe Başkanı Mustafa Bağmancı, Milliyetçi Hareket Partisi Haliliye İlçe Başkanı Ali Demir ve çok sayıda esnaf katıldı. Birlik ve beraberlik ortamının oluşturulduğu iftar programında esnaf tarafından teveccühle karşılanan Başkan Mehmet Canpolat, 31 Mart Mahalli İdareler Seçimleri için destek istedi. “31 Mart’ta vereceğiniz destekler için şimdiden teşekkür ediyorum” diyen Başkan Mehmet Canpolat, “Allah’a ne kadar hamd etsek azdır. Bizi böyle güzel iftar sofralarında buluşturuyor, yan yana getiriyor. İnşallah hep beraber geçmişte, bugün ve yarın da birlik ve beraberliğimiz daim olur. Bu birlik ve beraberlik inşallah her zaman olduğu gibi hizmetin partisi, hizmetin lideri Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’la birlikte AK Parti çatısı altında 31 Mart günü inşallah sandıkta vereceğiniz destekle beraber yine, yeniden birliğimiz ve beraberliğimiz tekrar tescillenir. Sizlere güveniyoruz, sizlere inanıyoruz. Bizler beş yıl boyunca sizlerin desteğiyle beraber, bize verdiğiniz ak pak oylarıyla beraber, bizler size hizmet etmenin gayretinde olduk. Bu iftara katıldığınız için ben sizlere teşekkür ediyorum” ifadelerini kullandı. Ak adaylar ile AK Parti’nin 31 Mart’tan zaferle ayrılacağını belirten önceki dönem milletvekili İbrahim Halil Çelik de, “Ne mutlu Rabbim bizi bugün bir araya getirdi. Yeniden Haliliye’de, Karaköprü’de, Eyyübiye’de ve Büyükşehirde AK Parti’nin, Recep Tayyip Erdoğan’ın, sevgili yoldaşım, kardeşim, gönüldaşım onu memnun etmelisiniz” diye konuştu
#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.