Başkan Canpolat: 31 Mart Yine, Yeniden AK Parti'nin zaferiyle sonuçlanacak

Haliliye Belediye Başkanı Mehmet Canpolat, seçim çalışmaları kapsamında Güzelyurt ve Ahmet Yesevi Mahalle sakinleriyle bir araya gelirken, Berferat Köylüleri Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneğini de ziyaret etti.

Siyaset Yayın: 25 Mart 2024 - Pazartesi - Güncelleme: 25.03.2024 15:06:00
Editör - Ahmet ASLAN
Okuma Süresi: 5 dk.
Google News
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından Haliliye Belediye Başkanlığına yeniden aday gösterilen Mehmet Canpolat, 31 Mart Seçimleri için çalışmalarını sürdürüyor.
Her fırsatta vatandaşlarla iç içe olan Başkan Mehmet Canpolat, periyodik olarak sürdürdüğü mahalle gezilerine Güzelyurt ve Ahmet Yesevi Mahalleleriyle devam etti. Haliliye Belediyesi Meclis Üyesi Adayı Orhan Çelik’in düzenlediği mahalle toplantısına Başkan Mehmet Canpolat’ın yanı sıra; AK Parti Genel Merkez Teşkilat Koordinatörü Bahattin Yıldız, AK Parti Büyükşehir Belediye Meclisi Grup Başkanvekili Faruk Bayuk, AK Parti Haliliye İlçe Başkanı Mustafa Bağmancı, MHP Haliliye İlçe Başkanı Ali Demir, AK Parti İl Gençlik Kolları Başkanı Emre Karaçizmeli, teşkilat üyeleri ve mahallesi sakinleri katıldı. Vatandaşlar tarafından büyük teveccühle karşılanan Başkan Mehmet Canpolat, yaptığı konuşma ile 31 Mart seçimleri için Ak adaylara destek istedi.
Başkan Mehmet Canpolat, “Gittiğimiz her mahallede, gittiğimiz her bölgede, gittiğimiz her cadde ve sokakta vatandaşlarımız bizlere teveccüh gösteriyor. Vatandaşlarımız Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’a, AK Parti’ye ve AK Adaylara teveccüh gösteriyor. Bu şunun göstergesi; 31 Mart’ta yine, yeniden inşallah AK Parti’nin zaferiyle sonuçlanacak. AK Parti demek, birlik ve beraberlik demek” diye konuştu.
Haliliye Belediyesi Meclis Üyesi Adayı Orhan Çelik ise coşkulu kalabalığın Başkan Mehmet Canpolat’ın hizmetlerinin sonucu olduğunu ifade ederek, “Bize sevgi ne diye sorarlarsa, dünyanın her tarafında herkesten işitebileceğimiz tek cevap vardır. Sevgi emektir. Sayın Başkanım, bugün bu kalabalık sizin 5 yıl boyunca göstermiş oldunuz emeğin karşılığıdır. Allah’ın izniyle de 31 Mart gecesi sandıklardan da bu emeğin karşılığını alacağız” sözlerine yer verdi.
Konuşmalar sonrası mahalle sakinlerinin taleplerini dinleyen Başkan Mehmet Canpolat, bölgeden ayrıldı. Güzelyurt Mahallesinde Güzel ve Canbeyli ailelerinin düzenlediği ev toplantısına katılan Başkan Mehmet Canpolat, 31 Mart’ın Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve AK Parti’nin zaferiyle sonuçlanacağını kaydetti.
BAŞKAN CANPOLAT, DERNEK ÜYELERİNE HİTAP ETTİ
Berferat Köylüleri Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneğini ziyaret eden Başkan Mehmet Canpolat’a; AK Parti Haliliye İlçe Başkanı Mustafa Bağmancı ve MHP Haliliye İlçe Başkanı Ali Demir eşlik etti.Berferat Köylüleri Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Dernek Başkanı Hasan Topal ve dernek üyeleri ile bir araya gelen Başkan Mehmet Canpolat, “Biz AK Parti’nin Urfa’daki hizmetkarlarıyız. Başta Büyükşehir Belediye Başkanımız olmak üzere diğer ilçe belediyeleriyle AK Parti demek Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan demek. En önemlisi hizmet demek. Biz, hizmetimizle birlikte ayakta duruyoruz. Hizmetlerimizle birlikte gönüllere giriyoruz. Vatandaşların gönüllerinde taht kuruyoruz. Bize düşen görev bu. Allah’a hamd olsun 5 yıl boyunca sizlerle ve diğer görev arkadaşlarımızla birlikte Haliliye merkezde 32, kırsalda da 138 toplam 170 mahallemizin tamamında Büyükşehir’in ve Haliliye’mizin hizmetlerini görebilirsiniz. 31 Mart’ta sizlerin desteğini istiyoruz. Başta büyükşehir, ilçelerimiz ve mecliste inşallah yine ve yeniden diyorum.  Berferat Köylüleri Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkanıma sizleri buraya topladığı için teşekkür ediyorum” ifadelerini kullandı.
Berferat Köylüleri Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Dernek Başkanı Hasan Topal da dernek üyeleriyle birlikte AK Parti’ni yanında olduklarını belirterek, “Gönlümüz sizinle inşallah, muvaffak olursunuz ve şimdiden mazbatanızı almanızı isteriz” dedi.
Başkan Mehmet Canpolat, hatıra fotoğraflarının çekilmesinin ardından blögeden ayrıldı.
 
 
 
 
#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.