Başkan Beyazgül Esnaf ve Vatandaşların Dua ve Desteğini Alıyor

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın tensipleriyle yeniden ustalık dönemi için görev tevdi edilen Başkan Zeynel Abidin Beyazgül 31 Mart’ta Şanlıurfa rekor kırsın diye saha temaslarını aksatmadan sürdürüyor.

Siyaset Yayın: 20 Mart 2024 - Çarşamba - Güncelleme: 20.03.2024 10:45:00
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
Google News
Prof. Dr. Abdulkadir Karahan Caddesi'nde esnaf ve vatandaşlarla bir araya gelen gittiği her sokakta, caddede ve dükkânda vatandaşların güler yüzle karşıladığı Başkan Beyazgül’e her kesimden destekler gelirken Başkan Beyazgül de sabahın erken saatlerinde ziyaretlerine başlayarak sıkmadık el girmedik dönül bırakmamak için vatandaşlarla ve esnaflarla iç içe olmayı sürdürüyor.
Esnaflara hayırlı kazançlar dileyen Başkan Beyazgül bir emriniz var mı? Belediyemizin bir eksiği var mı? Diye sorarken esnaflar ise çalışmalardan memnun olduklarını belirterek 31 Mart Yerel
Seçimleri için dua ve desteklerini iletiyorlar. Vatandaşlarla da sohbet eden Başkan Beyazgül fotoğraf çektirmek isteyenlerle fotoğraf çektiriyor. Derdi olanın derdini dinliyor. Çözümünü de yine sahada sağlıyor. Her ziyaretinde çocukların da sevgi gösterileriyle karşılanan Başkan Beyazgül onları da çeşitli oyuncaklarla sevindirmeye devam ediyor.
Ziyaretleri kapsamında Şanlıurfa’nın ilk alışveriş merkezini de ziyaret eden samimiyetin adı istikrarın adayı Zeynel Abidin Beyazgül burada AK Parti 28. Dönem Şanlıurfa Milletvekili Adayı, Kanal Urfa Yönetim Kurulu Başkanı Abdurrahim Toru ile birlikte AVM çalışanlarına ve burada işletmeleri bulunan esnaflarına kolaylıklar dileyerek dua ve desteklerini istedi.
 
 
 
 
#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.