Başkan Baydilli Ev toplantılarıyla vatandaş buluşmalarını sürdürüyor

Seçim çalışmalarını sürdüren Karaköprü Belediye Başkanı Metin Baydilli her akşam katıldığı ev toplantılarında vatandaşlara hizmetlerini ve yeni dönemde gerçekleştireceği projeleri anlatarak desteklerini istiyor

Siyaset Yayın: 22 Mart 2024 - Cuma - Güncelleme: 22.03.2024 15:09:00
Editör -
Okuma Süresi: 3 dk.
Google News
Karaköprü Belediye Başkanı Metin Baydilli 31 Mart seçimleri için vatandaşlarla buluşmaya devam ediyor. Seçimlere sayılı günler kala yoğun bir tempoyla çalışan Başkan Baydilli gündüz esnaf ve vatandaş ziyaretleri gerçekleştirirken, akşamları da ev toplantılarında vatandaşlarla bir araya geliyor.
Kendisini davet eden vatandaşların evine konuk olan Başkan Baydilli, vatandaşlara Karaköprü’de yaptığı hizmetleri ve yeni dönemde ilçeye çağ atlatacak projeleri anlatıyor. Narlıkuyu Mahallesinde M. Emin Ray ve Hasan Rampa’nın düzenlediği toplantıda vatandaşlarla buluşan Başkan Baydilli daha sonra Batıkent Mahallesinde Ömer Peltek’in düzenlediği toplantıda Lale Park Sitesi sakini vatandaşlarla bir araya geldi.
Seyrantepe Mahallesinde Sinan Cengiz ve İbrahim Güzel’in düzenlediği toplantıya katılan Başkan Baydilli, ŞUTSO eski Başkanı İbrahim Halil Peltek’in düzenlediği toplantıda da vatandaşlarla bir araya geldi. Başkan Baydilli’ye ev toplantılarında AK Parti Karaköprü İlçe Başkanı Sezai Canbek, Karaköprü İlçe Gençlik Kolları Başkanı Furkan Kolsuzoğlu ve ilçe teşkilatı üyeleri eşlik etti.
Vatandaşların kendilerine olan ilgi ve desteğinden büyük memnuniyet duyduklarını ifade eden Karaköprü Belediye Başkanı Metin Baydilli, bugüne kadar yaptıkları hizmetlerin karşılığı olarak bu sevgiyi gördüklerini dile getirdi.
Başkan Baydilli, “Gittiğimiz her toplantıda ve ziyarette bizi çok güzel karşılayan, destek ve dualarını esirgemeyen değerli vatandaşlarımıza teşekkür ediyorum. Biz yaptığımız her şeyi ve yapacaklarımızı anlatıyoruz. Sorun ve talepleri varsa dinliyoruz, çözümü için istişarelerde bulunuyoruz. Bizim yaptıklarımız ve yapabileceklerimiz bellidir, vatandaşlarımız da bunun farkında olduğu için yanımızda duruyor.
İnşallah gelecek hafta gerçekleşecek olan seçimden zaferle ayrılıp ilçemize gerçek belediyecilik hizmetlerini istikrarlı bir şekilde getirmeye devam edeceğiz. Biz Karaköprü’yü de vatandaşlarımızı da çok seviyoruz, değer veriyoruz. Tüm vatandaşlarımıza destek ve dualarını esirgemedikleri için şükranlarımı sunuyorum” diye konuştu
Başkan Baydilli, ev ziyaretlerinin ardından seçim irtibat ofisine geçerek orada da vatandaşlarla bir araya gelip sohbet etti.
 
 
 
 
#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.