Başkan Baydilli esnaf buluşmalarını sürdürüyor

Karaköprü Belediye Başkanı Metin Baydilli, seçim çalışmaları kapsamında AK Parti Şanlıurfa Milletvekili İbrahim Eyyüpoğlu ile birlikte Kapaklı Pasajı esnafını ziyaret ederek hizmet istikrarı için dua ve desteklerini istedi

Siyaset Yayın: 23 Mart 2024 - Cumartesi - Güncelleme: 23.03.2024 19:25:00
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
Google News
31 Mart mahalli idareler seçimlerine sayılı günler kala Karaköprü Belediye Başkanı Metin Baydilli yoğun bir tempoyla sahada çalışıyor. Başkan Baydilli esnaf ve vatandaş ziyaretlerini sürdürürken, vatandaşların sorun ve taleplerini dinleyip çözümü noktasında talimat veriyor. Başkan Metin Baydilli ile AK Parti Şanlıurfa Milletvekili İbrahim Eyyüpoğlu ile birlikte Kapaklı Pasajı esnafını ziyaret ederek dua ve desteklerini istedi. Esnafın taleplerini de dinleyen Başkan Baydilli ve Milletvekili Eyyüpoğlu ziyarette karşılaştıkları vatandaşlarla da sohbet ettiler. Şanlıurfa’da önemli bir hizmet atağı olduğunu ve bu hizmetlerini sürmesi için istikrarın şart olduğunu anlatan Başkan Baydilli, pasaj esnafından kendisine ve diğer ilçelerdeki AK Parti adaylarına destek istedi. Büyükşehir Belediye Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül için de destek talebinde bulunan Başkan Baydilli, gerçek belediyeciliğin devamının yine AK Parti kadrolarıyla geleceğini aktardı. Esnafın kendilerine teveccühünden ve güler yüzle karşılamalarından çok memnun olduklarını belirten Başkan Metin Baydilli, “Biz ilçemize en iyi hizmeti sunmak için çabalarken öte yandan vatandaşlarımızın gönlüne girmeyi de önemsedik. Önce gönüllere girmeye çalışacağız, milletin gönlüne giremezsek yapacağımız hizmetin bir anlamı yoktur. Şimdi esnaf ve vatandaş ziyaretlerimizde görüyorum ki yaptığımız çalışmalarla gönüllere girmişiz. Biz bugüne kadar millet odaklı gönül belediyeciliği yaptık. Gerçek belediyecilik için de sahada çabaladık, projeler üretip hayata geçirdik. İnşallah 31 Mart Karaköprü’ nün hizmette seviye atlayıp mevcut hizmetlere eklenecek projelerle parlayacağı bir dönemin başlangıcı olacaktır” diye konuştu. Başkan Baydilli çarşı esnafının talep ve sorunlarını da dinleyip not alırken, çözümü için ilgili birimlere iletti.
#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.