Şanlıurfa Emniyetinden şok uygulama

Şanlıurfa İl Emniyet Müdürlüğü il genelinde şok uygulamalar geçekleştirdi. Gerçekleştirilen uygulamalarda aranan 14 aranan şahıs, uyuşturucu madde ve silah ele geçirildi.

Asayiş Yayın: 07 Mayıs 2024 - Salı - Güncelleme: 07.05.2024 11:47:00
Editör -
Okuma Süresi: 47 sn.
Google News
Şanlıurfa İl Emniyet Müdürlüğü kentte huzur ve güven ortamının devamlılığı, suç ve suçluların tespiti ve yakalanmasına yönelik şok uygulamalara deva ediyor.
İl Emniyet Müdürlü tarafından yapılan şok uygulamalarda 14 bin 843 Şahıs, 2 bin 447 Araç ve 249 Motosiklet kontrol edildi.
Denetimler sırasında Silahlı Terör Örgütüne ( PKK/KCK)Üye Olmaktan 1, Uyuşturucu Madde Ticareti Yapmak suçundan 1 şüpheli olmak üzere, Toplam 14 aranan şahıs yakalanarak gözaltına alındı.
Yapılan uygulamalarda; 1 ruhsatsız tüfek, 1ruhsatsız tabanca, 1 kuru sıkı tabanca, 15.69 gram narkotik madde ele geçirildi.
45 araca trafik kurallarını ihlalden idari para cezası uygulanırken 5 adet araç trafikten men edildi.
#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.