Yeniden Refah’da Yalçınkaya’yı kadrosuna kattı

Geçen hafta Şanlıurfa’nın Akçakale Belediye Başkanı olarak görev yapan Mehmet Yalçınkaya AK Parti’den istifa ettiğini açıklamıştı. Tekrardan aday olacağını siyanlini veren Başkan Yalçınkaya Yeniden Refah Partisinden aday olduğunu duyurdu.

Siyaset Yayın: 16 Şubat 2024 - Cuma - Güncelleme: 16.02.2024 15:09:00
Editör - Ahmet ASLAN
Okuma Süresi: 2 dk.
Google News

Yeniden Refah’da Yalçınkaya’yı kadrosuna kattı Yeniden Refah’da Yalçınkaya’yı kadrosuna kattı Yeniden Refah’da Yalçınkaya’yı kadrosuna kattı Geçen hafta Şanlıurfa’nın Akçakale Belediye Başkanı olarak görev yapan Mehmet Yalçınkaya AK Parti’den istifa ettiğini açıklamıştı. Tekrardan aday olacağını siyanlini veren Başkan Yalçınkaya Yeniden Refah Partisinden aday olduğunu duyurdu. ABONE OL google newsNews 12 Şubat 2024 19:17 0 0 Geçen hafta Şanlıurfa’nın Akçakale Belediye Başkanı olarak görev yapan Mehmet Yalçınkaya kendi yakınları olduğu iddia edilen 16 encümenle beraber istifa ettiği açıklanmıştı. Yeniden Refah partisi ile görüşmelerini tamamlayan Mehmet Yalçınkaya tekrardan belediye başkanı adayı olduğunu duyurdu. 2 ay önce Yeniden Refah Genel Başkanı Fatih Erbakan’nın açıklaması üzerine Şanlıurfa Akçakale Belediyesi Adayı olarak Esat Özlü ve Viranşehir Belediye Başkan Adayı olarak Ahmet Çınar olduğunu duyurulmuştu. Gösterilen adayların geri çekilmesinin nedenini olarak Büyükşehir Belediye Adayı Kasım Gülpınar’ın olduğu tahmin ediliyor. Geri geçelin adaylarla ilgili İl Başkanlığından açıklama yapılacak mı ilerleyen günlerde gösterecektir.

Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.