Şanlıurfa'da silahlı tehditte bulunan kişinin ahırında cephanelik çıktı

Şanlıurfa’nın Siverek ilçesinde arazi anlaşmazlığı nedeniyle husumetlilerine silahlı tehditte bulunan bir kişinin evine düzenlenen operasyonda çok sayıda silah ve mermi ele geçirildi.

Asayiş Yayın: 03 Nisan 2024 - Çarşamba - Güncelleme: 03.04.2024 10:02:00
Editör -
Okuma Süresi: 52 sn.
Google News

Şanlıurfa İl Jandarma Komutanlığı, asayiş olaylarının önlenmesi ve ruhsatsız silahlanmaya karşı yapılan faaliyetlere hız kesmeden azim ve kararlılıkla devam ediyor.
Son olarak, Şanlıurfa'nın Siverek ilçesinde, iki aile arasında yaşanan arazi anlaşmazlığı nedeniyle silahlı tehdit olayı meydana geldi.
Şanlıurfa İl Jandarma Komutanlığı JASAT ekipleri, olayın faillerini belirledi. Yapılan çalışmalar sonucunda şüpheli A.İ.'nin evinde yapılan aramada, ahır içinde gizlenmiş, (3) Adet ruhsatsız uzun namlulu silah, (10) Adet uzun namlulu silah şarjörü, (151) Adet uzun namlulu silah fişeği, (1) Ruhsatsız av tüfeği,(5) Adet av tüfeği şarjörü ve (20) Adet av tüfeği kartuşu  ele geçirildi.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.