Şanlıurfa'da çeşitli suçlardan aranan 351 kişi yakalandı

Şanlıurfa’da emniyet ve jandarma ekipleri aranan şahıslara yönelik uygulama gerçekleştirdi. Yaklaşık 1 hafta süren çalışmalarda çeşitli suçlarda hapis cezası ve 1 kişi adam öldürme suçundan yakalama kararı bulunan 351 şahıs yakalandı.

Yayın: 11 Mart 2024 - Pazartesi - Güncelleme: 11.03.2024 14:29:00
Editör -
Okuma Süresi: 48 sn.
Google News

Şanlıurfa'da İl Emniyet Müdürlüğü ve İl Jandarma Komutanlığı aranan şahısların yakalanmasına yönelik uygulama gerçekleştirdi. 04-10 Mart tarihleri arasında 385 farklı noktada iki bin 180 personelin katılımıyla gerçekleşen uygulamalarda hapis cezası ve yakalama emri bulunan 351 şahıs ekipler tarafından yakalanarak gözaltına alındı.
Yakalanan şahıslar arasında; 1 adam öldürme, 35 dolandırıcılık suçundan, 56 hırsızlık suçundan ve 6’sı yağma suçunda arandığı tespit edildi.
Gerçekleştirilen uygulamayla ilgili açıklamada bulunan Vali Hasan Şıldak, " Suçluların ve aranan kişilerin yakalanması için polisimiz ve jandarmamız özel çalışmalar yürütüyor”dedi

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.