Şanlıurfa'da 18 Mart Çanakkale Zaferi ve Şehitleri anma günü

18 Mart Çanakkale Zaferi ve Şehitleri Anma Günü etkinlikleri Şanlıurfa'da yeni Şehitlik Anıtına çelenk sunma töreniyle başladı.

Kültür Yayın: 18 Mart 2024 - Pazartesi - Güncelleme: 18.03.2024 10:05:00
Editör -
Okuma Süresi: 51 sn.
Google News

18 Mart Çanakkale Zaferi'nin 109. Yıl dönümü Şanlıurfa'da coşkuyla kutlanıyor, şehitler ise rahmet ve dualar ile anılıyor.
Mardin yolunda bulunan Yeni aile Mezarlığındaki Şehitliğe Şanlıurfa Valisi Hasan Şıldak başta olmak üzere, 20. Zırhlı Tugay Komutanı Tuğgeneral Mustafa Büyükköroğlu, Büyükşehir Belediye Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül, İl Emniyet Müdürü Erdem Bildirici, Şehit Aileler dernek başkanı Mehmet Yavuz, Kaymakamlar, vali yardımcıları, daire amirleri, askeri erkan ve sivil toplum temsilcileri katıldı.
Tören saygı duruşu ve İstiklal Marşının okunmasıyla başladı. Şanlıurfa Valisi Hasan Şıldak Şehitlik Defterini imzalamasının ardından Şehitlikteki kabirlere protokol tarafından kırmızı karanfil bırakıldı.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.