Şanlıurfa merkez ve Suruç'ta eş zamanlı operasyon!

Şanlıurfa’nın merkez ve Suruç ilçesinde polis ekiplerince 9 adrese düzenlenen eş zamanlı operasyonda 9 şüpheli yakalanarak gözaltına alındı.

Asayiş Yayın: 26 Mart 2024 - Salı - Güncelleme: 26.03.2024 23:41:00
Editör -
Okuma Süresi: 51 sn.
Google News

Videolar Galeriler Yazarlar Üye Paneli YEREL YEREL SPOR YEREL SPOR YEREL YEREL YEREL Şanlıurfa merkez ve Suruç'ta eş zamanlı operasyon! Şanlıurfa’nın merkez ve Suruç ilçesinde polis ekiplerince 9 adrese düzenlenen eş zamanlı operasyonda 9 şüpheli yakalanarak gözaltına alındı. Editör:Urfa Haber 6326 Mart 2024 - 22:39 Şanlıurfa İl Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekiplerince uyuşturucuyla mücadele çalışmaları kapsamında, kent merkez ve Suruç ilçesinde belirlenen 9 adrese eş zamanlı operasyon düzenlendi. Adreslerdeki aramada, bir miktar uyuşturucu madde ele geçirildi. Operasyonda gözaltına alınan 9 zanlı, işlemleri için emniyet müdürlüğüne götürülürken ayrıca 20 şüpheli şahsa uyuşturucu ve uyarıcı madde kullanmak suçundan işlem yapıldı.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.