PTT Çalışanları İftarda Buluştu

Ramazan coşkusunun paylaşılması amacıyla PTT Şanlıurfa Müdürlüğü çalışanlarına yönelik iftar programı organize edildi.

Yaşam Yayın: 20 Mart 2024 - Çarşamba - Güncelleme: 20.03.2024 13:49:00
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
Google News
Şanlıurfa PTT çalışanları, bir restaurantta düzenlenen iftar yemeğinde bir araya geldi. PTT Şanlıurfa Başmüdürü Süleyman Aydın tarafından organize edilen iftar yemeğine PTT Genel Müdür yardımcısı Ali İhsan Karaca,  Daire Başkanları ile 450 personel ile katıldı.
“BİZ BÜYÜK BİR AİLEYİZ”

Oruçların açılmasının ve edilen duanın ardından kısa bir açıklamada bulunan Şanlıurfa PTT Başmüdürü Süleyman Aydın “Bizler PTT olarak bir aileyiz, büyük biz aileyiz. Personellerimizle birlikte tüm Şanlıurfa ile bütünleşip, birleşerek PTT hizmetlerini en güzel şekilde yapacağız. Şanlıurfalılara en güzel hizmeti sunmak için başta şahsım olmak üzere hep birlikte koşar adım çalışacağız. Herkesin mübarek ramazan ayının hayırlara vesile olmasını diliyorum” dedi.

“DEPREM BÖLGESİNDEKİ ARKADAŞLARLA İFTAR YAPTIK”

PTT Genel Müdür Yardımcısı Ali İhsan Karaca,  “Geçtiğimiz yıl olduğu gibi bu yıl da deprem bölgesindeki çalışma arkadaşlarımızla iftar programlarında bir aradayız. Ramazan ayı vesilesiyle Şanlıurfa’da görev yapan mesai arkadaşlarımızla iftarımızı yaptık. Bu vesileyle deprem şehitlerimizi ve hayatını kaybeden çalışma arkadaşlarımızı bir kez daha rahmet ve özlemle yad ettik”dedi.
 
 
 
 
#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.