Gençlik ve Spor Bakanı Osman Aşkın Bak ve TFF Başkanı Şanlıurfa'da

Gençlik ve Spor Bakanı Dr. Osman Aşkın Bak ve Türkiye Futbol Federasyonu Başkanı Mehmet Büyükekşi, 11 Nisan stadyumunda Galatasaray ile Fenerbahçe arasında oynanacak olan Süper Kupa maçı için Şanlıurfa’ya geldi.

Spor Yayın: 07 Nisan 2024 - Pazar - Güncelleme: 07.04.2024 21:35:00
Editör -
Okuma Süresi: 43 sn.
Google News
Turkcell Süper Kupa'da Galatasaray Şanlıurfa 11 Nisan Stadı'nda Fenerbahçe ile karşılaşacak. Gençlik ve Spor Bakanı Dr. Osman Aşkın Bak, Türkiye Futbol Federasyonu Başkanı Mehmet Büyükekşi ve beraberindeki heyet Turkcell Süper Kupa maçını izlemek için Şanlıurfa’ya geldi. Gençlik ve Spor Bakanı Dr. Osman Aşkın Bak’ı ve TFF Başkanı Mehmet Büyükekşi’yi Şanlıurfa Valisi Hasan Şıldak ve Ak Parti Şanlıurfa Milletvekili Abdurrahim Dusak karşıladı. Kentteki temasları kapsamında ilk olarak Şanlıurfa Valiliği ziyaret eden Bakan Osman Aşkın Bak, şeref defterini imzaladıktan sonra Vali Hasan Şıldak ve protokol üyeleriyle görüştü
#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.