Genç muhtar adayı saha çalışmalarına devam ediyor

Şanlıurfa’mizin en genç muhtar adaylarından, Ahmet Yesevi mahallesi genç muhtar adayı Şükrü Akcan, mahalle esnafını gezerek hayırlı işler diledi.

Siyaset Yayın: 18 Mart 2024 - Pazartesi - Güncelleme: 18.03.2024 11:07:00
Editör -
Okuma Süresi: 57 sn.
Google News

Şanlıurfa’mizin en genç muhtar adaylarından, Ahmet Yesevi mahallesi genç muhtar adayı Şükrü Akcan mahalle esnafını gezerek hayırlı işler diledi.

31 Mart 2024 tarihinde yapılacak olan mahalli idareler seçimine sayılı bir süre kala, adaylar saha çalışmalarını hızlandırdı. Bu adaylardan bir tanesi de Ahmet Yesevi Mahallesi Muhtar Adayı Şükrü Akcan oldu.

Genç muhtar adayı Akcan, gençliğinin verdiği dinamizm ve heyecanla birlikte güzel çalışmalara imza atmaya devam ediyor. Ahmet Yesevi Mahallesi’ni karış karış gezen, çalınmadık kapı, eli sıkılmadık esnaf bırakmayan Muhtar adayı Şükrü Akcan Mahallesi sakinlerinin gönlüne girmeyi başardı.
 

SİZLERİN HİZMETKARI OLMAYA TALİBİM

Genç muhtar adayı Akcan yaptığı ziyaretle ilgili sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada; “Mahallemizde buluna esnafları gezerek hayırlı işler dileyip. Görevimin aşığı, sizlerin hizmetkarı olmaya talibim” dedi.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.