Akçakale merkezli 7 ilde operasyon!

Şanlıurfalı merkezli 7 ilde kendilerini Hakim, Savcı, Polis, Asker olarak tanıtarak vatandaşları dolandırılan şüphelilere yönelik operasyon düzenlendi. Operasyonlarda 21 şüpheli şahıs gözaltına alındı.

Asayiş Yayın: 30 Nisan 2024 - Salı - Güncelleme: 30.04.2024 12:37:00
Editör -
Okuma Süresi: 42 sn.
Google News
Akçakale Cumhuriyet Başsavcılığı koordinesinde Şanlıurfa merkezli İstanbul, İzmir, Adana, Bursa, Sinop ve Kocaeli’de kendilerini Hakim, Savcı, Polis ve Asker olarak tanıtarak vatandaşları dolandıran şüphelilere yönelik operasyon düzenledi.
119 polisin katıldığı operasyonda belirlenen 23 adrese eş zamanlı operasyon düzenlendi. Operasyonlarda 21 şüpheli şahıs yakalanarak gözaltına alındı.
Şüphelilerin kaldıkları adreste gerçekleştiren ekipler, 19 adet cep telefonu, 21 adet sim kart, 1 adet laptop, adet flash bellek ele geçirdi.
Yapılan çalışmalar neticesinde şüphelilerin mağdur vatandaşları 7 milyon 560 bin TL dolandırdıkları tespit edildi.

 

 
#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.